Επιλογή Σελίδας

Επιστροφές

από Ιούν 24, 2019

Επιστροφές παραγγελιών

Επιστροφή παραγγελίας

Επιστροφές προϊόντων γίνονται δεκτές εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής τους και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται σε καλή κατάσταση και επιπλέον δεν έχει αποσφραγιστεί η συσκευασία τους από εσάς. Σημειώνεται ότι είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη η διατήρηση των προϊόντων σε καλή κατάσταση και θα πρέπει μαζί με τα προϊόντα να επιστρέψετε το αντίστοιχο παραστατικό (απόδειξη αγοράς).

Εάν παραλάβετε προϊόν σε κατεστραμμένη συσκευασία ενημερώστε μας και θα σας στείλουμε άλλο χωρίς επιπλέον χρέωση.

Ίσως σας ζητήσουμε αποδεικτικό (φωτογραφία) του κατεστραμμένου προϊόντος.

Σας προτείνουμε πριν φύγει ο υπάλληλος της εταιρείας courier να ανοίγετε μπροστά του το δέμα της παραγγελίας σας και να  ελέγχετε ότι οι συσκευασίες των προϊόντων είναι σε καλή κατάσταση.

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Αν ακυρώσετε την παραγγελία μετά την αποστολή τότε προχωρήστε σε επιστροφή της παραγγελίας.

Και στις 2 περιπτώσεις τα έξοδα επιστροφής επιβαρύνουν τον πελάτη-αγοραστή.

Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει στην διεύθυνση του καταστήματος μας:

Κλεάνθους 16, Θεσ/νίκη, Τ.Κ 54642, περιοχή Ιπποκράτειο.

Η επιστροφή των χρημάτων θα γίνει εντός 7(επτά) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία που θα παραδοθούν στο κατάστημα μας τα επιστρεφόμενα προϊόντα. Σε περίπτωση που η πληρωμή γίνει μέσω πιστωτικής κάρτας, ενδέχεται η επιστροφή των χρημάτων να καθυστερήσει μέχρι και 7 εργάσιμες ημέρες λόγω της αντίστοιχης καθυστέρησης που υπάρχει στο σύστημα των τραπεζών.

Απαραίτητη προϋπόθεση πριν από οποιαδήποτε κίνηση είναι η επικοινωνία, είτε μέσω email στο [email protected], είτε τηλεφωνικά στο  2310 932 206.